< Terug naar projectoverzicht

Opdracht: De opdrachtgevers wensen een eigentijds, comfortabel familiehuis met kantoor aan huis en een nieuw ontworpen tuin. Ze willen gebruik maken van duurzame, natuurlijke materialen die passen bij de uitstraling van de villa.

Concept: De indeling van de villa is ingrijpend veranderd, om optimaal genieten van het weidse uitzicht mogelijk te maken. Wanden zijn opnieuw geplaatst en gevels opnieuw ingedeeld. De villa is verbouwd met toepassing van hoogwaardige materialen en producten, zoals natuursteen in de vloeren, ruim bemeten visgraatlamellen en royale linnen gordijnen.

De op maat gemaakte salonkasten vormen een verbindend element tussen de woonkamer, de eetkamer en de keuken. Voor de tuinkamer met openslaande deuren met uitzicht op de rivier heeft Buro BeRT een maritieme bar ontworpen. Tevens is een indeling voor de tuin gemaakt met borders, oprijlaan, looppaden, parkeerplaats en een tuinmuur als afscheiding.